LusFri.nu
 Problem med huvudlöss i familjen ? Lösningen finns här...
Bli kvitt löss och lusägg
Hem

Om NitFree

Köp NitFree

Om huvudlöss
Om Lusfri Återförsäljare

  Varför NitFree?

  Luskamma viktigt

  Unik design

  Instruktioner

  Våra kunder

  Frågor och svar

  Media

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Varför är NitFree unik?

Med en traditionell luskam är det ofta svårt att få loss äggen från hårstråna då de sitter fast med ett limliknande sekret. Det som gör NitFree unik är de patenterade mikrokanalerna på kamtänderna som gör att både ägg och löss kan kammas ut samtidigt. De små lusäggen fastnar i mikrokanalerna och punkteras. Huvudlössen som är lite större fastnar också i mikrokanalerna eller mellan kamtänderna. Avståndet mellan kamtänderna på NitFree är under 0,2 mm vilket gör att även de minsta löss och ägg följer med vid kamning.

Trots att NitFree har så täta kamtänder är den följsam och skadar inte håret eller hårbotten. Det viktigaste är att använda en vanlig kam eller borste för att reda ut håret och ta bort eventuella tovor innan man använder NitFree.

Unika mikrokanaler

På kamtänderna finns det spiralformade mikrokanaler. De räfflade kanalerna skär igenom det limliknande sekretet som lössen fäster sina ägg med på hårstråna, punkterar äggen och för dem med sig ut ur håret utan att skada håret.

Kamtänder med rundade ändar

Kamtänderna har rundade ändar för att kunna separera håret och inte skada hårbotten.

Luskam med unika mikrokanaler mot löss och ägg
   

Gummiremsor för bättre grepp

NitFree har gummiremsor på handtaget vilket gör att kammen inte slinter även om händerna är blöta eller du har schampo eller balsam på dem. Gummiremsorna ger ett bra grepp och du kan därför lättare kamma djupare, grundligare och oftare än med andra luskammar.

Långa kamtänder

De långa kamtänderna gör att kammen har bättre räckvidd än många andra kammar. Fler löss och ägg kan kammas bort vid varje kamtag. Kammen kan användas för alla typer av hår och hårlängder.

Tätt avstånd mellan kamtänderna

Avståndet mellan kamtänderna på NitFree är under 0,2 mm vilket gör att även de minsta löss och ägg följer med vid kamning.

Hållbar och möjlig att sterilisera

NitFree är gjord i rostfritt stål och behåller både sitt utseende och form även vid långvarig användning då kammen är precisionsutformad med laserteknologi. Kammen rostar inte och tål att exponeras för de starka kemikalier som finns i många lusmedel (om man vill använda sådana med NitFree). Kammen kan steriliseras genom kokning i 1 minut efter varje användning. Steriliseringen motverkar vidare spridning av lössen, och gör det möjligt för alla i familjen att använda samma kam.

 

 

 

Mot löss - NitFree luskam med unika mikrokanaler

Här kan du se vad NitFree kan fånga - både löss och gnetter!

Klicka på bilden för att se en förstoring!
 
 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*