LusFri.nu
 Problem med huvudlöss i familjen ? Lösningen finns här...
Bli kvitt löss och lusägg
Hem

Om NitFree

Köp NitFree

Om huvudlöss
Om Lusfri Återförsäljare

  Varför NitFree?

  Luskamma viktigt

  Unik design

  Instruktioner

  Våra kunder

  Frågor och svar

  Media

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Vad tycker våra kunder?

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om NitFree. Vad tycker du? Skicka ett mail till oss på info@lusfri.nu.

"Nu har vi kämpat mot ohyran i månader - tröstlöst... När jag (som säljare och marknadsförare till yrket) läste lovorden här tänkte jag "nåja - vi får väl se! Vilka lovord..." Kan krasst konstatera: det funkar! Vi har kammat och kammat och kammat! Nu har vi fått bort de ägg som vi tidigare febrilt letade efter och försökte peta bort med pincett. Detta med ett enkelt drag. Om du sitter och läser detta som icke-ägare till denna kam är min varma rekommendation: köp."

Många lusfria hälsningar, Sofie, 2 barnsmor med två "tjockhåriga" barn

 

"Vill bara säga att jag är otroligt nöjd med kammen - den tar verkligen bort alla ägg och löss. Tack ännu en gång - ska rekommendera kammen till skolsköterskan på barnens skola."

Anna-Carin, mamma till två barn

 

"Kammen var  dyr, men det enda jag ångrar är att vi inte köpte den tidigare. Nu kammar vi ofta för att kolla om barnen är smittade, och när det har hänt har vi blivit av med lössen väldigt snabbt."

Adriana, mamma till tre barn

 

"Vi blev av med lössen på 3 dagar och slapp använda lusmedel. Vi är jättenöjda med kammen. Skönt att alltid ha en lösning på problemet hemma."

Per, pappa till tre barn

 

"Jag ficka kammen varmt rekommenderad av en mamma i sonens hockeylag, så jag gissar att hela laget införskaffar denna "superkam" nu. Efter att ha haft löss i familjen ett par gånger gör man vad som helst för att slippa dessa äckliga kryp. Fungerar den bra så kommer jag definitivt att sätta upp lappar om den i skolan."

Anna

 

"Tack för snabb leverans. Förstod ni att vi var desperata??"

Elisabeth

 

"Nu har vi använt kammen, den verkar bra. Jag tror på den."

Pia-Lotta

 

"Min dotter har långt hår. De flesta kammar har korta tänder, NitFree däremot med sina långa tänder har mycket bättre räckvidd. Att tänderna var så täta var jättebra för att få bort gnetterna. Jag fick själv använda kammen i mitt långa hår, och det var så skönt att det gick så fort att få bort problemet!"

Idah, mamma till två barn

 

"Det var fantastiskt lätt att få bort gnetterna jämfört med Apotekets kam som jag använt tidigare. NitFree är också så mycket stadigare att jobba med."

Carina, mamma till två barn

 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*